Categorieën
Mike's notities

Seks met de Majesteit

Zelf moet ik er niet aan denken – seks met Beatrix. Sterker nog: iedere gedachte aan Beatrix, haar familie en waar ze voor staan – namelijk een archaïsch overblijfsel van vervlogen tijden dat allang afgeschaft had moeten worden en waar een veel te hoog prijskaartje aan hangt – roept bij mij slechts negatieve gevoelens op.

Ja, ik ben een republikein wat dat aangaat en vind dat het koningshuis permanent gesloten mag worden. Sterker nog: van de week vernam ik in het programma Pauw & Witteman, dat er een kans bestaat dat Beatrix niet rechtmatig koningin is, omdat ze een bastaardkind zou zijn.

Bij onderstaand typetje van humormeester Kees van Kooten roept Beatrix echter hele andere gevoelens op. Onstuimige erotische gevoelens wel te verstaan. Ik kwam bij deze prachtige sketch op youtube terecht toen ik op zoek was naar het fragment van Hans Teeuwen die de Majesteit anaal neemt. Hetzelfde thema, maar een heel andere uitvoering.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Seks met de Majesteit”

Doet ie toch weer leuk, die Kees van Kooten. Vraagje aan Michael: stort je je als verstokt republikein ook bewust niet in het feestgedruis op Koninginnedag?

Dat klopt. Ben net wel even buiten geweest – frisse neus halen in het Vondelpark voordat het te druk wordt. Bleek dat het daar helemaal niet om Bea gaat, maar om het verkopen van oude spullen, blokfluit spelen en het verkopen van lauwe koffie. (Weer wat geleerd :)) Maar in principe vind ik het op Queensday te druk in Amsterdam om naar buiten te gaan.

Ik vraag me trouwens af of er ook Nederlandse protestliedjes zijn tegen de Oranjes… Waarschijnlijk niet van dit kaliber… inderdaad een klassieker en die kan nog steeds.

Reacties zijn gesloten.