Categorieën
Mike's notities

Column: De laatste dag

De laatste dag. Vaak komt hij onverwachts. De laatste dag van een relatie; de laatste dag dat je pc nog werkt; de laatste dag van je leven. Net zo onverwachts als de eerste dag overigens. Er is niet een vaste dag waarop een relatie begint bijvoorbeeld. Die dingen verlopen geleidelijk. De laatste dag van de vakantie echter – die staat vast. Maar wat te doen voordat het normale werkritme alles weer overheerst?In de twee weken dat ik vrij had ben ik lang niet aan alles toegekomen wat gepland stond. Ach, het leven is ook te kort om administratie te doen. Of om het huis op te ruimen en truien te kopen. Aan de andere kant zijn er genoeg leuke dingen gebeurd. Een fantastisch concert bijgewoond, enkele filmklassiekers in de dop gekeken, zelf aan een paar videoproducties gewerkt, vrienden bezocht en lekker in de kroeg gezeten waar ook nog eens een warme ontmoeting plaatsvond. Allemaal prima vrijetijdsbestedingen wat mij betreft… (als ik voor het gemak even vergeet dat ik voor een zieke collega moest invallen deze week.)En vandaag?Vandaag denk ik nog even niet aan morgen. Vandaag plan ik niets. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

6 reacties op “Column: De laatste dag”

Zet ‘m op. Ik kijk overigens uit naar je artikeltje over Brando’s Kurz!

@Menno: Brando’s Kurtz wordt een serie artikelen met een filmwetenschappelijke inslag waarin het personage van Kurtz onder de loep wordt genomen. Binnenkort meer (zei hij zelfbevlekkend reclamemakend op zijn eigen blog 🙂

Have a good sunday!

Maar als ik niets plan dan is de dag opeens zomaar voorbij! (Als ik wel iets plan ga ik klagen dat ik zo druk ben. Volgens mij ben ik een onuitstaanbaar persoon, mwuhaa!)
Succes met werk dan maar weer. En om het ritme te ontspringen moet je gewoon af en toe even een dansje doen .

Reacties zijn gesloten.