Categorieën
Fotoblog

Deze vent verdient een enorme schop tegen z’n reet

Het is dit soort nieuws waarom ik me de laatste maanden vooral beperk tot de cultuurpagina’s in de krant. Ik ben de stompzinnigheid van sommige mensen, vooral religieuze dwaallichten, maar politici, bankdirecteuren en straatproleten net zo goed, meer dan zat. En al die bangmakerij ook trouwens. Dat mannetje in de foto hoort haar recht op protest gewoon te accepteren. Als hij moeite heeft met haar boodschap of borsten, kijkt hij maar de andere kant op. Het wordt tijd dat mensen eens verder kijken dan wat hun reliboekje en hun goeroe hen vertelt. 

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Deze vent verdient een enorme schop tegen z’n reet”

Ondanks dat ik het niet echt mooie borsten vind ben ik het er helemaal mee eens. Sommige moraalridders denken dat hun mening waarheid is. Weg ermee!

Reacties zijn gesloten.