Ik ben niet hier en ook niet daar

De komende twee maanden ben ik met sabbatical om nieuwe plannen te smeden voor de toekomst. Dat betekent dat ik nog maar af en toe mijn mail check en dat ik mijn Twitter-lijst flink heb uitgedund. Op een gegeven moment vraag je jezelf toch af waarom je Maxime Verhagen eigenlijk volgt of Victoria Koblenko.Victoria is een schatje hoor, daar niet van, maar ik ken haar niet persoonlijk dus wat moet ik met al haar updates?

Ook heb ik mijn Facebook-account tijdelijk gedeactiveerd. Even geen afleiding, weg uit de informatiestroom. Alles gaat op een lager pitje.

Ik ga dus ook minder bloggen. Alleen wanneer ik er echt zin in heb of barst van het enthousiasme over een onderwerp  zal ik wat posten. Er staan sowieso nog een paar Daily Webhead-video’s geprogrammeerd, iedere twee weken op maandag.

Ontmoeten
Ondertussen trek ik het land door en ga ik op reis: zowel in mijn hoofd als daar buiten. Ik ga vrienden bezoeken zodat we elkaar weer face to face spreken. Ook ga ik op een andere manier ontmoeten: handelen vanuit passie, interesse en nieuwsgierigheid en niet omdat ik me er verplicht toe voel.

Eigenlijk ga ik even van de kaart. Ik ben niet hier en ook niet daar.

Tags: , , ,

9 Responses to “Ik ben niet hier en ook niet daar”

  1. […] Nu ik met sabbatical ben probeer ik bewust niet te bloggen om me even niet verplicht te voelen om iets te schrijven. Even ontmoeten als het ware. Uiteindelijk moet dat leiden tot een ontspannen manier van bloggen. Maar dat moet natuurlijk ook weer niet te krampachtig gaan. Wanneer ik zin heb, schrijf en publiceer ik. Zoals nu dus. Deel met de wereld: […]

  2. […] mis het niet echt June 13, 2012 | Posted by Michael Minneboo Een paar weken geleden sloot ik mijn Facebook en zette dit sociale netwerk in de ijskast. Ik ben met sabbatical en wil niet telkens op de hoogte blijven van het laatste nieuws, […]

  3. […] ik ook sinds het begin van mijn sabbatical weer aan toe ben gekomen is het lezen van blogjes. Fijn, want er valt een hoop boeiends te lezen in […]

  4. […] Mike's Webisodes (11) Recente reactiesKim on Even incheckenJeroen Mirck on MedianiksenMichael Minneboo on Filmrecensie: The Amazing Spider-ManPeter de Kock on Even incheckenEven inchecken : Michael Minneboo on Ik ben niet hier en ook niet daar […]

  5. […] op tegen de voordelen van schrijven over je passie en interesses. Het is een kwestie van doseren en op gepaste tijden de werkknop even uitdraaien. Deel met de […]

  6. […] mijn pauze van de afgelopen maanden blogde ik nog zo nu en dan, vooral om de vorderingen van mijn sabbatical bij te houden en één keer om een filmrecensie te schrijven. Het verplichte gevoel verdween. Ik weet nog dat ik […]

  7. […] In het voorjaar van 2012 besloot ik aan de drukte en chaos van de stad te ontsnappen en ging op zoek naar een plek om weer op adem te komen. […]

  8. […] In het voorjaar van 2012 besloot ik aan de drukte en chaos van de stad te ontsnappen en ging op zoek naar een plek om weer op adem te komen. […]

  9. […] In het voorjaar van 2012 besloot ik aan de drukte en chaos van de stad te ontsnappen en ging op zoek naar een plek om weer op adem te komen. […]