Categorieën
Mike's notities

Gedwongen vakantie

Jezelf vrijaf geven blijkt in de praktijk vaak moeilijker dan je denkt. Ik heb mezelf twee weken vrijgegeven zo aan het einde van het jaar en had me voorgenomen zo min mogelijk achter mijn Mac te zitten, te twitteren en te bloggen. Dat blijkt in de praktijk moeilijk te gaan als je toch dagen thuis blijft. De oplossing voor mij is een paar dagen het huis ‘ontvluchten’. Even eruit, twee dagen een hotelletje met mijn lief. Weg van het keyboard als ‘t ware. Vanaf vandaag dus even niets, mijn slavendrijver kan zeuren wat ie wil. Dat ik daarom mijn webisode niet op tijd krijg afgemonteerd neem ik dan ook voor lief. Niemand die me dwingt om die dingen te maken en te posten. Alles op z’n tijd.Bovenstaande schreef ik als reactie op een blogpost van Peter de Kock. Ik volg zijn weblog al een tijdje met veel plezier.Vandaag voeg ik daad bij ’t woord: twexit tot 2010!

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

7 reacties op “Gedwongen vakantie”

Heel veel plezier en waar ga de reis naat toe ? Ik zal je missen.

Mijn vakantie is juist 24/7 in gesloten kamertje alleen maar internet 😉

Have fun en tot volgend jaar dan maar.

als je achter computer werkt is vakantie idd: compu uit en de paden op! (de lanen in etc) En versteld staan van het feit hoe lang je eigenlijk kan zonder je mail te checken…. enjoy the holidays!!

@Madbello: We hebben Groningen onveilig gemaakt ;). Heb jij je een beetje vermaakt in dat kleine kamertje met interpret? Vast wel.

@Elsbeth: Thanx, jij ook. Kwam er tot mijn verbazing inderdaad achter dat ik best zonder e-mail kan. Shocking, but very nice 🙂

Man, dit is zo weird! Ik kreeg je pingback pas vandaag binnen en schrok, dacht even dat er iets ernstigs aan de hand was en dat je de stekker uit je blog had getrokken. Maar goh, 2009. Goed om hier te kunnen zeggen dat je in 2015 nog steeds blogt en wel alive & kicking.

Reacties zijn gesloten.