Categorieën
Bloggen

Tot en met zondag je favoriete blogs nomineren

Vanwege de actie Geen Bloggie Award die ik samen met Karin Ramaker en Marco Raaphorst in het leven heb geroepen hebben al heel wat bloggers/twitteraars hun persoonlijke top drie ingevuld in de comments op de site van Blog-art. Ontzettend leuk hoe divers de lijst aan het worden is. Je kunt nog ‘nomineren’ tot en met zondag 22 november 24:00. Check daarvoor deze blogpost.De Geen Bloggie Award. Een publieksprijs waar jij als verwoed bloglezer bijna niets voor hoeft te doen. Het enige wat we van je vragen is om als comment je top drie favoriete weblogs in te vullen. En dan wel hier op Blog-art zodat het voor iedereen op een plek zichtbaar is.) Welke blogs vind jij de moeite waard en waar kom je (bijna) dagelijks even langs om je te laten inspireren, te informeren of van te genieten? Welke blogs zou jij aan je vrienden aanraden?Een paar richtlijnen:
1. Noem maximaal drie weblogs.
2. Noem niet je eigen blog.
3. Optioneel: motiveer kort waarom je deze blogs gekozen hebt.
4. Beperk je tot de blogs in de Nederlandse taal (Vlaamse blogs mogen ook.)Nomineren kan dus tot en met zondag 22 november 24:00 en dan maken we maandag bekend wie de Geen Bloggie Award ‘gewonnen’ heeft! Laten we nogmaals vooropstellen dat deze actie een knipoog is. En dat het een knipoog zal blijven. Prijzen moet je immers niet serieus nemen, maar het is altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Tot en met zondag je favoriete blogs nomineren”

@Madbello: Het leuke is dat alles openbaar is, dus eigenlijk kun je zelf al raden wie en of er een winnaar is. Tenzij er in de komende 24 uur nog heel veel lijstjes bijkomen natuurlijk 🙂

Reacties zijn gesloten.