Categorieën
Fotoblog

Nu wordt het pas echt interessant

Ja! Het is weer oktober en de herfst heeft zijn intrede gedaan. Wat mij betreft nog steeds de fijnste tijd van het jaar.

De warme klefheid van de zomer hebben we achter ons gelaten. Evenals de wespen, muggen en enge mannen die met ontbloot bovenlijf door de stad denken te moeten lopen. (Oké, we moeten de korte rokjes en vrouwen in bikini ook missen, maar je kunt niet alles hebben. En hebben ze daar niet het interpret voor uitgevonden?)Herfst betekent voor mij: die zwoele, koele najaarswind, de dwarrelende bladeren in het park, de natuur als levend schilderij dat in een zeer kort tijdsbestek een boeiende transformatie ondergaat, vernieuwde energie & zin om weer aan de slag te gaan… Nieuwe ideeënstorm en verse projecten. Maar ook Halloween eind oktober. En gezellig samen knus op de bank zitten.Als het zou kunnen dan zou ik ieder halfjaar op een ander halfrond wonen, zodat ik het hele jaar door herfst en winter heb en altijd de zomermaanden kan overslaan. Helaas moet ik het vooralsnog met zes maanden per jaar doen.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

6 reacties op “Nu wordt het pas echt interessant”

Deze zomer was gelukkig niet zo erg, niet eens een hittegolf! Ik ben meer van de lente. En herfst vind ik ook prachtig!

Jij woont duidelijk niet in een grijze prachtwijk met veel teveel kleffe, schurftige herfstbladeren op de stoep.

En laat me raden, je hebt een auto ? (In plaats van dat je in de stromende oktoberbuien moet fietsen of wachten op een bus die steevast vijf minuten te vroeg danwel te laat is ?)

@Annemarie: Ik woon inderdaad niet in een grijze prachtwijk, maar een auto heb ik ook niet. Ik herken de door jou beschreven ongemakken, toch hou ik van de herfst. Ook van zijn mindere mooie kanten 🙂

Reacties zijn gesloten.