Categorieën
Fotoblog Mike's notities

Vaarwel

Gisteren zei ik mijn oude huisje vaarwel. Mijn appartementje werd door een vertegenwoordiger van de huisbaas geïnspecteerd en goedgekeurd, waarna ik de sleutels kon inleveren en voor de laatste keer het pand verliet. Ik verliet mijn vertrouwde haven op weg naar nieuwe wateren.
Vanmorgen regelde ik de inschrijving in mijn nieuwe habitat.
Het nieuwe avontuur van samenwonen in de grote – echte – stad gaat nu werkelijk beginnen. Lees ook de vorige afleveringen van de verhuissoap:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Vaarwel”

zo zo, dat is een grote stap, ik heb er elke keer weer spijt van gekregen, als zit ik nu alweer 5 jaar onder de pannen 😉

Sterkte en succes 🙂

@Madbello: Spijt van je verhuizingen? Dat is spijtig om te horen. Ik ben op dit moment nog wel in de wen-fase moet ik zeggen. Het feit dat alles dichtbij is, en ik niet eerst een halfuur in de trein moet zitten om ergens te komen bijvoorbeeld. Maar dat bevalt wel 🙂

Reacties zijn gesloten.