Opbeurende feedback

In veel gevallen schrijf ik om mijn eigen nieuwsgierigheid te stillen. En hoewel ik niet primair schrijf om reacties te genereren, kunnen positieve reacties natuurlijk wel motiverend werken. In de VPRO Gids van deze week staat onderstaande ingezonden brief waarin mijn recente artikel ‘Zelfbeeld van het beeldverhaal’ wordt vermeld. Vond het erg opbeurend om deze reactie te lezen. Ze maakte mijn dag weer goed.

Klik op het plaatje voor vergroting.

Met dank aan Mennomail die me op de brief wees.Lees ook:

Tags: , ,

2 Responses to “Opbeurende feedback”

  1. Jeroen Mirck says:

    Leuke brief. Maar wat voor twijfelkont ben je als je eerst een abonnement opzegt, maar dat door één artikel en de (immer boeiende) filmrecensies in no time weer intrekt?

  2. Emma says:

    Ha, leuk zeg! De VPRO mag je wel dankbaar zijn, met al die zieltjes die jij blijkbaar voor hun wint. ; )