Welkom!

Hey,

Welkom op mijn blog. Sommige mensen gaan jaren in therapie (en hebben dat ook nodig), anderen rennen een rondje rond het huis om stoom af te blazen… Het leek me wel aardig om als alternatief een blog bij te houden en mijn gedachten met anderen te delen. Daar is het internet natuurlijk perfect voor. Ik ben niet iemand die vrienden tekort komt… maar contact met nieuwe mensen is altijd leuk.

Dit blog zal vooral gaan over Films, Comics en de dagelijkse beslommeringen van een laat-twintiger.

Tags: ,

3 Responses to “Welkom!”

  1. Jeroen Mirck says:

    Films en comics is natuurlijk leuk, maar ik ben toch ook wel benieuwd naar die persoonlijke beslommeringen! 😉

  2. […] is het negen jaar geleden dat ik begon met bloggen. Het is een gebeurtenis waar ik ieder jaar even bij stil […]