Categorieën
Halloween

Joopers Halloweenfeestje

Jaren geleden begon het ineens: het adopteren van Amerikaanse tradities.

Eerst was er Valentijnsdag, een glibberig commercieel gedrocht. Santa Claus wordt steeds drukker met het vermoorden van onze oer-Hollandse Sinterklaas en nu komt ook Halloween deze kant op. En dat vind ik wel een erg leuk feestje!

Lekker griezelen bij een enge seriemoordenaar of iets wat dood was en dood had moeten blijven. En natuurlijk jezelf net even enger maken dan je normaal gesproken bent… Lekker hoor!

Afgelopen zaterdag had ik een feestje bij mijn schoonfamilie, en alles wat ze zeggen over in-laws bleek waar te zijn: wat een stel creeps! Gelukkig heb ik de avond weten te overleven zonder bloedvergieten of verlies van essentiële ledematen. Volgend jaar weer?


Johan (Jooper) Herrema

Happy Halloween iedereen!

Originally published on October 31, 2017 on HalloweenCult.com.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.