Is een BRIEF beter dan E-MAIL? | 452

Van Frits kreeg ik een mooi handgeschreven brief. Ouderwetse post, daar word ik altijd blij van. Terugschrijven met mijn handschrift is een te grote uitdaging voor de lezer, dus tik ik deze wel voordat ik hem opstuur. Zijn old school brieven beter dan e-mail?


Zie ook de vlog Zo schrijf je een goede brief.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Is een BRIEF beter dan E-MAIL? | 452”

  1. Tomasz says:

    Hello I am having an old comix De spectaculaire spiderman # 106 in Dutch, I think you are the right person, my question is how much can it be worth? Please contact me by e-mail and I will send photos. Regards Tomasz Czarnecki

    • I really wouldn’t know. I don’t think that much I’m afraid since whole runs of the Dutch series are still available on Catawiki for pretty cheap.