Categorieën
Minneboo leest Strips Video Vlog

Vlog: Het amusement van Brecht Evens

Het is weer tijd voor een postvlog. Dit keer een pakketje uit België met de nieuwste striproman van Brecht Evens.

Op het boek staat niets over het verhaal, maar na wat zoekwerk vond ik dit:

BRECHT EVENS Het amusement: Drie twintigers. De exuberante, paradijselijke grootstad ligt aan hun voeten. Maar Rodolphe zit opgesloten in zijn hoofd, Jona wordt ingehaald door zijn kwalijke reputatie en Victoria wordt beteugeld door een cordon bezorgde vrienden. In deze pulserende mozaïek kruisen ze elkaar, in taxi, restaurant en discotheek, één zwoele zomernacht lang.

Hier meer informatie over Evens is te lezen op de site van Lambiek.

Huishoudelijke mededeling:
Eigenlijk wilde ik het vervolg maken op mijn vlog Is het internet stuk?, want er zijn interessante reacties op binnengekomen. Door griep kan ik vandaag niet opnemen en deze vlog heb ik eerder deze week opgenomen. Ach, misschien komen er nog meer interessante reacties binnen op de vorige vlog, dan kan ik die over een paar dagen meteen meenemen.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.