Vlog: De coole, creepy monsters van John Kenn Mortensen

Het begint herfst te worden, dus dan leef ik altijd naar Halloween toe. Het leukste feestje van het jaar. Om in de sfeer te komen, vertel ik iets over een van mijn favoriete boeken, namelijk Sticky Monsters van John Kenn Mortensen.

Dit is zijn instagramaccount.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Vlog: De coole, creepy monsters van John Kenn Mortensen”

  1. Niek says:

    Met Halloween heb ik zelfs helemaal niets maar deze tekeningen vind ik wel magnifiek. Alleen aan de vorm is wellicht nog terug te zien dat de maker post-its heeft gebruikt maar verder is die pentekening zo fabuleus strak en helder. Werkelijk schitterend.

    • Ik vind het ook erg grappig dat je nog kunt zien dat het post-its zijn geweest. Volgens mij worden de tekeningen in de boeken ook 1 op 1 getoond.