Categorieën
Spidey's web Strips

Mijn vriend Spider-Man nog steeds in de winkel

Het blijft leuk om mijn debuut in de boekwinkel tegen te komen. Zo was ik laatst in Boekhandel Van der Velde in Groningen.

Daar kwam ik maarliefst twee exemplaren van Mijn vriend Spider-Man: Superhelden, geeks en fancultuur tegen. Linda legde dit heugelijke moment, de ontmoeting tussen schrijver en zijn boek, vast:

Vanwege de NUR-code staat het boek heel vaak op de stripafdeling. Dat is niet erg, maar Mijn vriend Spider-Man gaat natuurlijk over veel meer dan alleen strips. Het gaat vooral over fancultuur en wat het fan-zijn in je leven kan betekenen. Het boek zou dus ook mogen staan tussen andere non-fictie boeken over maatschappelijke thema’s of popcultuur.

Waar Mijn vriend Spider-Man staat bij Boekwinkel Adr. Heinen in de Den Bosch kunnen we zien omdat Asha Schoonheid zo lief was even een foto te sturen:

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Lees hier de flaptekst.

Op de Stripdagen Haarlem signeer ik op de stand van SubQ op zaterdag en zondag. Niet de hele dag, maar de tijden maak ik binnenkort bekent. (Zodra ik ze ook weet.) Mijn boek is dus ook daar te koop.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.