Categorieƫn
Mike's notities

Sneeuwvrij

Vroeger kreeg je wel eens ijsvrij volgens mij. Misschien is dat nog steeds zo, maar aangezien ik niet op school meer zit, zou ik het niet weten.


Volgens de site van de rijksoverheid, is ijsvrij er niet meer bij tegenwoordig. Mazzel voor de kids dat ze nu vakantie hebben dan.

Toen ik vanmorgen zag hoe koud het was en wit, had ik opeens heel erg zin om binnen te blijven. Ik heb mezelf dus een dagje sneeuwvrij gegeven. Daar heeft onze overheid namelijk niks over te zeggen.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Sneeuwvrij”

Helemaal gelijk Michael. Afgezien van het feit of onze overheid daar niks over te zeggen heeft was het (gisteren) niet om te harden. Een snijdende ijzige wind die het zeer onaangenaam maakte. En vandaag weer. Blijf dus nog maar even binnen als je het je kunt veroorloven. šŸ˜‰

@Frank: Vandaag moet ik helaas de deur uit. Maar het is gelukkig voor een koffiedate om de hoek. Dat moet me gaan lukken :).

Overigens hoop ik van harte dat de mensen die het leuk vinden om te doen kunnen schaatsen de komende dagen. Daarna mag het van mij wel wat warmer worden.

Reacties zijn gesloten.