Categorie├źn
Spidey's web Strips

Spider-Mans buitenaardse kostuum

Een prachtige illustratie van Ron Frenz. Achter Spider-Man zien we op de muur als schaduw zijn beroemde zwarte kostuum dat uiteindelijk een buitenaards wezen bleek te zijn.


Dat wezen wilde van Peter Parker een levende marionet maken.

In Mijn vriend Spider-Man vertel ik uitgebreid over wat voor impact deze verhaallijn op mij had.

Deze saga is meerdere keren gebundeld en recent nog in twee dikke bundels getiteld The Complete Alien Costume Saga . Wanneer we een van de eerste bundelingen bekijken, zien we dat Frenz de cover daarvan opnieuw heeft getekend. De oorspronkelijke cover is van Frenz, geïnkt door tekenmeester John Romita Sr.

Advertentie voor de eerste bundeling.

Happy Geeky 2018!
Om het jaar goed te beginnen publiceer ik de hele maand januari mooie Spider-Man illustraties, toffe covers en stripplaatjes. Vorig jaar mag dan mijn boek zijn uitgekomen, dat betekent niet dat mijn liefde voor Spidey over is. In tegendeel zelfs.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.