Categorieën
Fotoblog Strips

Freds Frans en Suzanne

fred-de-heij-haarlem-2010Bladerend door een oude fotomap kwam ik deze foto tegen die ik tijdens de Stripdagen Haarlem 2010 maakte van een tekening van Fred de Heij. Suzanne zit op de rug van Frans, twee personages die De Heij vaker gebruikt in zijn erotische strips. Ik ben trouwens benieuwd wanneer er een nieuwe Pulpman uitkomt.

Toen ik deze foto maakte draaide ik tijdens die sessie onderstaande video van Fred in actie:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Freds Frans en Suzanne”

Wauw, wat fijn dat je deze weer hebt opgediept! Na met hem in de klas te hebben gezeten op de Rietveld Academie heb ik hem nooit meer live zien tekenen. Fantastisch, met z’n linkerpootje, eerst ’n ruwe schetsje en dan heerlijk er vrijelijk overheen inkten! Groots! Heeft ook hoog Peter van Straaten gehalte, terwijl het wel ’n echt De Heij is. Dank, Michael!

Reacties zijn gesloten.