Je hebt van die dagen

gebroken_pianoVandaag liep ik langs deze overleden piano. Of nu ja overleden, er komt nog weinig zuiver geluid uit het instrument. Passend, want ik voel me vandaag ook een beetje zo. Moe, sloom en geen zin om serieus met schrijfklussen aan de slag te gaan. Ik geloof dat het een beetje een rustdagje gaat worden.

Tags: ,

3 Responses to “Je hebt van die dagen”

  1. karin r. says:

    die laste ik afgelopen woensdag in. er kwam niks uit dus ging ik ook niet eens proberen.

  2. madbello says:

    Iedereen heeft van die dagen, zonder down geen pieken. Gewoon aan toegeven aan je rust en er van genieten 😉

    • @Karin @Madbello: Heb ik ook maar gedaan. Beetje gesuft, maar vooral ook lekker in mijn boek over Andy Warhol gelezen. Want daar is zo’n dag dan wel weer goed geschikt voor. Die is nu uit dus tijd voor ander leesvoer.