DW Video: Ondertussen in het Belgisch Stripmuseum

Een impressie van het Stripmuseum in Brussel, inclusief een stukje Smurfenles van stripkenner en gids Kurt Morissens en een uitvoerige blik op de expositie De kunst van het Stripverhaal.

Tijdens reportages maak ik natuurlijk een hoop aantekeningen, maar ik schiet ook vaak videomateriaal om bij het schrijven van mijn stukken te raadplegen. Zoals tijdens mijn bezoek aan het Belgisch Stripmuseum in oktober. Dat beeldmateriaal heb ik gemonteerd tot een video en geeft mijns inziens een aardige impressie van het Stripmuseum dat ik iedere stripliefhebber van harte aanbeveel.

Tags: , , , , , ,

3 Responses to “DW Video: Ondertussen in het Belgisch Stripmuseum”

  1. Marq says:

    Hey Mike, van wie is dat muzieksken bij de tweede helft van de video?

    • @Marq: Grappig dat je ernaar vraagt. Je zou het kunnen kennen, het is van Harold Faltermeyer. De tracks zijn afkomstig van de Beverly Hills Cop-soundtracks. Maar niet aan YouTube vertellen hoor, anders krijg ik weer gezeik. Ik had dit keer een niet-onderdrukbare behoefte om de muziek van Faltermeyer te gebruiken.