Categorieën
Fotoblog

Bezoekje aan Oosterhout

Vrijdag 19 december was ik voor het eerst in mijn leven in Oosterhout. (En ja, de kerktoren ziet er inderdaad uit alsof ze halverwege het bouwen geen geld meer hadden om deze af te maken.) ’s Middags heb ik gezellig in Café de Beurs gezeten met blogvriend Peter de Kock. We spraken onder andere over het vergeten van boeken, een onderwerp wat ik erg interessant vind. Later was er nog een kerstborrel bij de Eppo-redactie waar ik gezellig heb bijgepraat met collega’s.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Bezoekje aan Oosterhout”

Toch is het apart zo'n foto. Had je deze bijvoorbeeld in Glasgow gemaakt, dan had ik die kerk misschien best aardig gevonden. En nu weet ik dat het die kerk is die het aanzicht van de markt zo domineert. Een foto is ook het verhaal dat erbij hoort.

@Peter: Dat is waar. Het kan natuurlijk dat je door het zien van een foto iets, wat je al heel vaak heb gezien met je eigen ogen, opeens anders gaat zien. Je krijgt opeens een ander perspectief op iets. En door een foto wordt iets losgemaakt van zijn context en omgeving, waardoor je het voorwerp ook anders kan gaan zien.

Reacties zijn gesloten.