Pontiac exposeert

pontiacheikensexpo

In de eerste show van 2013 presenteert KochxBos Gallery twee eigenzinnige kunstenaars van eigen bodem: Peter Pontiac en Harma Heikens. De ongekroonde koning van Nederlandse Undergroundstrip meets de internationaal succesvolle lowbrow beeldhouwster. Verwante geesten, met werk dat elkaar raakt en aanvult.

Vaste bezoekers van mijn blog hoef ik natuurlijk niet meer uit te leggen wie Peter Pontiac is. Voor de meeste stripliefhebbers ook niet, me dunkt. Wie meer over Peter wil weten, check de pagina van Lambiek of zijn blog. En kom daarna gewoon zijn mooie werk in de expositie bekijken in KochXBos gallery.

Meer informatie over mede-exposant Harma Heikens vind je hier.

Tags: , , , ,

2 Responses to “Pontiac exposeert”

  1. Martin Wisse says:

    Misschien voortaan wel even handig om te vermelden waar KochxBos Gallery zich bevind?