Categorieën
Fotoblog

Einder

And in the end

The love you take

Is equal to the love

You make

– The Beatles

Ruim tweeënhalf jaar geleden ben ik met dit fotoblog begonnen. Ik wilde kijken of ik iedere dag een boeiende foto kon nemen. Soms lukte dat, soms niet, al publiceerde ik wel dagelijks. Soms was ik van mening dat dit blog een soort van fotodagboek moest zijn waarmee ik via beeld mijn levensverhaal vastlegde, soms wilde ik juist dingen laten zien die ik mooi of markant vond.

Het is een boeiend experiment geweest. 

Dit is niet het einde van Daily Webhead: ik blijf videoreportages maken onder die naam. Die zal ik voornamelijk op mijn andere site: michaelminneboo.nl/blog plaatsen. Op dit beeldblog zal het voorlopig een stuk rustiger worden qua updates. Ik stap af van de dagelijkse frequentie en zal op een lager tempo foto’s gaan plaatsen. Tenminste, dat is het plan voor nu. Misschien dat ik Daily Webhead in de toekomst wel een andere bestemming geef. Wat dat betreft is alles mogelijk – en dat is het mooie aan bloggen. 

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Einder”

Drie blogs naast elkaar is ook gewoon erg veel. Logische beslissing dus. Al ben je niet echt gestopt met deze blog, natuurlijk. Dus lijkt "voorlopig einde" (Twitter) me wat voorbarig. 🙂

Reacties zijn gesloten.