Categorieën
Film

De beste genrefilms aller tijden!

Zoals ik al eerder schreef, viert filmblad Schokkend Nieuws in februari 2013 het honderdste nummer. Als cadeautje vraagt de redactie om jouw favoriete genrefilms aller tijden.

spawn-face

De spelregels zijn simpel:
1) Het moeten genrefilms zijn. Dat wil zeggen: horror, sciencefiction, fantasy, cult of anime.
2) Het gaat om films. Televisieseries, comics en games zijn uitgesloten van deelname.
3) Lever de titel, de naam van de regisseur en het jaar als volgt: titel film (naam regisseur, jaartal)
4) Zet ze in volgorde van voorkeur, nummer 1 bovenaan. Anders kunnen we geen ranglijst uitrekenen.
5) Stuur je lijstje naar info@schokkendnieuws.nl of laat hem achter op onze website of facebookpagina. Een toelichting hoeft niet, maar mag natuurlijk wel!
6) Deelnemen kan t/m 18 januari.

Onder de deelnemers verloten we vijf gratis jaarabonnementen (cq. verlengingen) op ons mooie tijdschrift. In Schokkend Nieuws 100, vanaf begin februari in de kiosk of op de mat, vind je de hele lijst. De 100 genrefilms die er het meest toe doen!

Ga maar alvast diep nadenken om deze belangrijke taak tot een goed einde te brengen. Je wilt immers niet dat die film die je niet kunt uitstaan op nummer één terechtkomt. Om dat te voorkomen, moet je zelf ook het lijstje invullen.

Ik ga alvast broeden op mijn lijstje. Ik heb zin om een heel persoonlijke lijst favorieten samen te stellen. Film History be damned!

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “De beste genrefilms aller tijden!”

Reacties zijn gesloten.