Daily Webhead Video: The short Halloween

Sleepy Hollow.

Normaliter ga ik niet naar Halloweenfeestjes – ik ben niet zo van het verkleden; Halloween is voor mij vooral horrorfilms kijken, spookverhalen lezen en genieten van oude kerkhoven. Toen Amsterdam Spook mij op haar feestje uitnodigde, kon ik natuurlijk niet weigeren. Linda en ik zijn zaterdag dan ook in kostuum naar Odeon afgereist en hebben genoten van de sfeervolle aankleding en bovenal van de moeite die mensen hadden gestoken in hun prachtige outfits.

Omdat mijn camera meer moeite had met de duisternis dan ik, heb ik maar een paar opnames gemaakt aan het begin van ons bezoek. Vandaar dus deze korte, bescheiden impressie:

De muziek is van de immer muzikale Marco Raaphorst die in een volgende aflevering de ster zal zijn.

Tags: , ,

One Response to “Daily Webhead Video: The short Halloween”

  1. Josephine says:

    Mooi sfeerbeeld 🙂