Daily Webhead Video: Passie voor Halloween

Sleepy Hollow.

Tamar Bosschaart koestert al sinds haar zesde jaar een vurige passie voor Halloween. Ze organiseert al jaren in Amsterdam een tof Halloweenfeest, en sinds drie jaar is dat uitgegroeid tot een spooky festival met onder andere een Halloweenboottochtje, een enge maaltijd en een spannend filmavondje met Mr. Horror himself. Ik bezocht Tamar in de werkplaats van Amsterdam Spook, waar zij en andere fanatiekelingen druk bezig waren met de voorbereidingen van het aankomende feest dat op 27 oktober wordt gehouden in Odeon te Amsterdam.

Tags: , , ,

One Response to “Daily Webhead Video: Passie voor Halloween”

  1. […] Stripbazaar en Crossing borderOver vloggen gesproken…Minneboo leest: Een huis is geen thuisDaily Webhead Video: Passie voor Halloween Michaels FotodagboekOp naar het HalloweenfeestjeBlabla HalloweenNiet zomaar een fotoExpo […]