Categorie├źn
Fotoblog

Thru the Moebius Strip

Ik had mezelf voorgenomen om het merendeel van het filmprogramma rond Moebius in Melkweg cinema te gaan kijken, maar de perikelen rond de verhuizing staken daar een stokje voor. Op een vrijdagavond stond ik wel voor de kassa samen met Rosto om te ontdekken dat de vertoning van de documentaire Inside Moebius was afgelast. Woensdagavond kon ik nog net de laatste film uit de reeks meepikken: ‘Thru the Moebius Strip’, maar die viel behoorlijk tegen. Het verhaal hangt aan elkaar van clich├ęs en lijkt een copypaste te zijn van elementen uit Bored of the Rings, Shrek en andere fantasyfilms; de computeranimatie is zeer houterig en heeft veel weg van machinima-films. De decors daarentegen zagen er fantastisch uit.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Thru the Moebius Strip”

Ik heb hem gezien, heb hem zelfs op DVD. Ik kan me niet meer herinneren of ik hem nou goed of slecht vond. Ik herinner me wel dat ik hem saai vond. Een slechte film kan nog wel leuk zijn, sommige slechte films zijn zelfs heel erg leuk.
Maar een saaie film, dat is gewoon….saai.

Reacties zijn gesloten.