Categorie├źn
Fotoblog

Dag huis!

Woensdag zijn Linda en ik verhuisd naar ons nieuwe adres. We hadden een verhuisbedrijf ingeschakeld en gelukkig maar, want godverdomme wat hebben we veel spullen! Nadat we alles naar het nieuwe huis hadden gebracht zijn we nog even teruggegaan naar het oude, want we zijn daar nog niet helemaal van af. Die grapjassen van Stadsgenoot willen namelijk dat we de prachtige houten vloer eruit slopen, want ze zijn bang dat er asbest onder de vloer zit. Nu we een paar planken hebben verwijderd kan ik zeggen wat ik al vermoedde, dat dit namelijk grote onzin is. Toch moet de vloer eruit. En dat gaat helaas niet zomaar. Niet zonder het hout permanent te beschadigen in ieder geval.

Maar los van dat laatste, ga ik ons oude huisje zeker missen. Tot de bovenburen er kwamen wonen was het fijn toeven in de Helmersbuurt.

‘Kijk ma, geen asbest!’

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.