Bloggersconventie Middelburg

Vandaag ben ik samen met Peter de Kock naar Middelburg afgereisd voor een mini-bloggersconventie met Edwin Mijnsbergen. Behalve uren praten en bier drinken heb ik Edwin geïnterviewd voor een Daily Webhead video. Later leidde hij ons als een heuse gids door de prachtige oude binnenstad.

Moi + Peter.
Foto: Edwin Mijnsbergen.

Serveerster Merel.

Tags: , , , ,

5 Responses to “Bloggersconventie Middelburg”

  1. Anonymous says:

    Prima serveerster die Merel.

  2. Wat een mooie dag, in alle opzichten. Ben benieuwd naar het filmpje van Edwin.

  3. Thanks Guys! Ik vond het ook erg prettig allemaal. Heb Merel ook nog even gewezen op deze link. De foto vond ze maar zozo, maar ze was toch ook wel vereerd met deze vermelding. Namens haar dank ik dus ook gewoon 🙂

    • @Edwin: De foto is eigenlijk een frame van de video die ik van je gedraaid heb. Vlak voor dit moment zette ze een biertje voor je neer. Daarna was ze helaas alweer snel uit beeld. Als we weer een keer een terrasje in Middelburg pakken moet ze maar even poseren 🙂

  4. Haha, dat wil ze vast wel doen 🙂