Kirsty

De eerste dag in Edinburgh bezochten Paul en ik Forbidden Planet en stripwinkel Deadhead Comics. Daar troffen we deze charmante dame achter de toonbank aan. Kirsty werkt iedere zaterdag voor haar plezier in de stripwinkel en is een groot Spider-Man-fan. Binnenkort een video-interview met Kirsty in de reeks Daily Webhead. 

Tags: , , ,

2 Responses to “Kirsty”

  1. Jeroen Mirck says:

    Leuke meid!

    • Dat is ze zeker 🙂 Aan het einde van ons bezoek aan Deadhead comics nodigde ze ons uit voor een drankje in haar stamkroeg om de hoek. Het werd een gezellige avond waar Paul en ik ook veel met de locals hebben gepraat. Zo leer je die ook meteen een beetje kennen.

      Binnenkort een video-interview met haar, maar Kirsty duikt al even op in het reisverslag dat deze week online gaat.