Blogbal gepromoot bij De Gids.fm

Illustratie: Emma Ringelberg

Da’s leuk: Rebecca van Putten, mede-organisator van het Blogbal dat vanavond plaatsvindt in de Balie, werd geïnterviewd door De Gids.Fm.

Tijdens het item wordt een audiofragment gebruikt van een interview van mij met Verbal Jam (Arnoud de Jong). Wel jammer dat men dat bij de Gids.fm niet even meldt dat ze materiaal ‘lenen’ van een ander, al komt het nog wel even voorbij in beeld, maar daar hebben de radioluisteraars niets aan.

Vanavond is het Blogbal in De Balie. Zelf kan ik er helaas niet bij zijn: griep houdt me thuis.

Met dank aan Jeroen Mirck die me op het interview attendeerde.

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • Jeroen Mirck ,

  • Peter de Kock ,

   Beterschap Michael, een stralende gezondheid gewenst.

   • Michael Minneboo ,

    Dankje Peter! Ik heb in jaren niet zoveel geslapen als de afgelopen dagen. Alsof ik het slaaptekort van vorig jaar aan het inhalen ben…

    • Peter de Kock ,

     Heeft die griep je toch mooi aangezet tot het beoefenen van mijn favoriete hobby 🙂

   • JeroenMirck.nl » Blog Archive » Wie won er op het Blogbal? ,

    […] Er werd druk over getwitterd, Radio 1 interviewde mede-organisator Rebecca van Putten (luister hier) en zelf werd ik als vaste internet-expert van RTV Noord-Holland opgetrommeld om samen met blogger […]