Categorieën
Bloggen Daily Webhead Video

Video: Blogger Verbal Jam

Bloggen en bloggers, ik krijg er geen genoeg van. Ik vind het niet alleen een interessant medium, ook geniet ik dagelijks van de mooie dingen die mensen voor hun plezier publiceren. Daarom de onregelmatig verschijnende reeks Daily Webhead-video’s waarin bloggers kort en bondig aan het woord komen. Vandaag is het woord aan Arnoud de Jong, ook wel bekend als Verbal Jam!

Arnoud blogt aanstaande oktober alweer 10 jaar. Hij was er dus vroeg bij. Zijn observaties, irritaties en andersoortige blogposts zijn te lezen op VerbalJam.nl. Ook is hij de kapitein van Amsterdam Centraal.

Daily Webhead: Blogger Verbal Jam from Michael Minneboo on Vimeo.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

5 reacties op “Video: Blogger Verbal Jam”

he,he… Volgens mij was het ergens begin vrijdagmiddag. Maar het is al een tijdje geleden opgenomen, dus helemaal precies weet ik het niet meer. Ach ja, altijd afleiding genoeg in het Vondelpark. Zeker nu met het mooie weer. 😉

Reacties zijn gesloten.