Categorieën
Fotoblog

Bah!

Deze vond ik op een van de heuvels rond de stad. Ik ben helemaal voor vrije seks. Als mensen willen neuken op zo’n heuvel gaan ze maar lekker hun gang. Ik snap alleen niet waarom ze daarna niet netjes hun condoom opruimen. Het is niet alsof iemand anders er nog iets aan heeft.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Bah!”

Hmmm, dat zou kunnen, maar kunnen ze dan niet gewoon beter een briefje achterlaten? Dat zou schoner zij in ieder geval. Of even inloggen op 4square ofzo, dat is nog cleaner 🙂

Apart. Ik lees in het stuk: "Het ‘inchecken’ gaat anoniem, er worden geen namen gedeeld of verzameld. Naast de locatiegegevens kan de gebruiker ook geslacht, partner, relatiestatus en zelfs hun ervaring een waardering geven. Er worden geen scores bijgehouden het gaat er puur om het gebruik van condooms te bevorderen."

Nou ja, als ze de condooms later netjes opruimen… Maar of het echt condoomgebruik gaat bevorderen?

Reacties zijn gesloten.