Categorieën
Mike's notities

Kerstkaarten kunnen ook leuk zijn

Heb jij je postzak vol kerstkaarten al naar het postkantoor gebracht? Of hou je het dit jaar op kerstwensen via Facebook, Twitter of sms? Normaliter stuur ik nooit kerstkaarten, maar dit jaar maak ik een uitzondering. Ik vind namelijk de kaarten van illustrator Paul Stellingwerf erg leuk. Kerstkaarten met humor, in een lekker stijltje getekend.

Ze steken heerlijk de draak met de Kerstman en dat kan ik wel waarderen. Dit ontvang je toch veel liever dan een afgezaagd Kerstboompje, ballen aan een tak of – godbetert – zo’n illustratie van het ultieme sprookjesfiguur krijsend in een kribbe?Stellingwerf is de man achter de site Ziekehond.nl, maar is ook de ontwerper van mijn avatar. Ook zin om een pakketje originele kerstkaarten aan te schaffen om je kennissenkring mee te verblijden of je schoonmoeder mee te irriteren? Check de site KaartZonderBaard.nl voor meer informatie en nog andere kaarten.

En mocht je nog een goed cadeautje zoeken voor onder de kerstboom, koop dan een strip!

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Kerstkaarten kunnen ook leuk zijn”

Reacties zijn gesloten.