Leuk tuinhuisje

Van de week heb ik samen met collega Myrthe twee items opgenomen met Janine Abbring – presentator van het VARA-programma ‘Vroege Vogels’. Het interview met vragen aangeleverd door VARA-leden namen we op in de achtertuin van Natuurmonumenten. Daar staat ook het Capitool – het gebouwtje waar uitzendingen van Vroege Vogels worden gemaakt. Een leuk tuinhuisje.

Charmante dame trouwens die Janine. Ze had haar trouwe viervoeter, Lois, meegenomen. (Ze neemt haar hond bijna overal mee naartoe.)

Tags: ,

2 Responses to “Leuk tuinhuisje”

  1. Merel B. says:

    Janine was (samen met Isolde) de enige leuke Jakhals in de geschiedenis van alle Jakhalzen.

  2. @Merel B.: Ik vond Frank Evenblij ook wel erg goed altijd. Zijn langere interviews in 'Evenblij met' zijn ook erg fijn om naar te kijken. Maar als het om de vrouwelijke jakhalsen gaat ben ik het volledig met je eens. 🙂