Categorieën
Fotoblog

Leuk tuinhuisje

Van de week heb ik samen met collega Myrthe twee items opgenomen met Janine Abbring – presentator van het VARA-programma ‘Vroege Vogels’. Het interview met vragen aangeleverd door VARA-leden namen we op in de achtertuin van Natuurmonumenten. Daar staat ook het Capitool – het gebouwtje waar uitzendingen van Vroege Vogels worden gemaakt. Een leuk tuinhuisje.

Charmante dame trouwens die Janine. Ze had haar trouwe viervoeter, Lois, meegenomen. (Ze neemt haar hond bijna overal mee naartoe.)

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Leuk tuinhuisje”

@Merel B.: Ik vond Frank Evenblij ook wel erg goed altijd. Zijn langere interviews in 'Evenblij met' zijn ook erg fijn om naar te kijken. Maar als het om de vrouwelijke jakhalsen gaat ben ik het volledig met je eens. 🙂

Reacties zijn gesloten.