Categorieƫn
Fotoblog

Leidsebosje

Het uitzicht vanaf een van de bankjes in het Leidsebosje. Meestal zitten die vol met zwervers die hun bankje hebben geclaimd of dopehoofden uit het buitenland die in Amsterdam hun grammen komen halen. Goed, gelukkig zit er ook nog wel eens bejaarde uit te puffen tussen de supermarkt en huis.

Ik zat daar vrijdagmiddag, druk te telefoneren om een koffiedate te regelen. Maar de paar mensen die ik belde, hadden geen tijd of waren onbereikbaar. Dat heb je wel eens. ’s Ochtends vroeg was ik begonnen met het transcript van het interview met Joe Sacco. Ik vertaal zo’n interview meteen vanuit het Engels naar het Nederlands als ik de tape afluister, en dat kost altijd veel tijd. Daarna met goede moed aan het stuk begonnen. Ik liet me echter te veel afleiden door sociale media. Dus een half geschreven artikel verder, had ik er rond drie uur wel genoeg van. Tijd voor koffie dus. Maar dat werd koffie thuis op de bank. Oh well, ik moest ‘Heinz: De graphic novel’ nog lezen. Werd het toch nog gezellig. 

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Leidsebosje”

Reacties zijn gesloten.