Categorieën
Fotoblog

Harry Potter

(Klik op het plaatje voor het grootste formaat)

Vanmorgen was ik bij Warner Bros. voor de persvoorstelling van ‘Green Lantern’. Warner is natuurlijk de filmmaatschappij die de Harrry Potter-films op de markt brengt en dat kun je in de gangen van het gebouw goed zien. Zelf ben ik niet verder gekomen dan de derde film. Die moest ik toen voor iemand recenseren. Niet dat ik iets tegen de tovenaar heb, geenszins, het lijken me prima films om een keer achter elkaar te gaan kijken als ik een keer ziek op de bank lig.

Toen ik een paar jaar geleden in Edinburgh was, ben ik een paar keer in eetcafé The Elephant House geweest. De legende vertelt ons dat JK Rowling daar haar eerste Potter-boek schreef. Toeristen willen altijd weten aan welk tafeltje de auteur dan gezeten heeft. Het personeel wijst dan meestal een willekeurig tafeltje aan dat vrij is. ‘Ze heeft immers overal wel eens gezeten,’ vetrouwde een lieftallige serveerster mij toe.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Harry Potter”

@Sander: Ha!Ha! Zekers. De film zal in ieder geval niet oscar voor beste film winnen. Mijn stukje over Green Lantern moet ik nog even tikken van de week. Die zet ik dan weer op michaelminneboo.nl. Hier komen alleen de foto's 'achter de schermen' te staan 🙂

Insgelijks.

Reacties zijn gesloten.