Categorieën
Fotoblog

Raaphorst in actie

Marco Raaphorst stelde zijn audiorecorder in. We waren in Café Dudok te Den Haag. Karin ramaker vierde haar tweejarig ondernemersschap. Karin en Marco zijn gepassioneerde bloggers. Ik heb ze via de blogwereld leren kennen en spreek graag met ze af. We praten dan over van alles, maar het bloggen is altijd een rode draad in onze gesprekken.

Marco nam die middag onze conversatie op. Ondertussen fotografeerde Karin het hele tafereel. Media van alle kanten als het ware.

Ik heb nog twee interviews met Karin en Marco afgenomen over het bloggen voor de serie blogportretten. Daarover later meer.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Raaphorst in actie”

was leuk en gezellig en de discussies soms ook buitengewoon interessant. social media bespreken zorgt nog altijd voor discussies. 😉

@Karin r.: Vond het ook grappig dat Marco de discussie opnam, ik hem fotografeerde en jij ons weer fotografeerde. Ik zie trouwens dat meneer Raaphorst wel weer actiever is geworden op zijn blog de afgelopen dagen 🙂

Reacties zijn gesloten.