Van Straaten, Van den Boogaard, Windig en anderen signeren in Selexyz Scheltema

Aanstaande zondag 19 december zijn er enkele kopstukken uit de Nederlandse stripwereld te bewonderen bij Selexyz Scheltema in Amsterdam.

Vanaf 15 uur signeren daar: Peter van Straaten, Theo van den Boogaard & Wim T. Schippers (van o.a. Sjef van Oekel), Peter de Wit (van o.a. Sigmund en S!ngle), Rene Windig (van Heinz), Michiel van de Pol (Cartoon Diarree en Terug naar Johan) en Sam Peeters (Lamelos en In de schaduw van mijn lul) signeren hun stripboeken komende zondag bij Selexyz Scheltema in Amsterdam.

Wat mij betreft een goede reden om het winterweer te trotseren en een bezoekje te brengen aan de boekwinkel op het Koningsplein.

Tags: , , , , , , , ,

4 Responses to “Van Straaten, Van den Boogaard, Windig en anderen signeren in Selexyz Scheltema”

  1. Jeroen Mirck says:

    Even off-topic: is er vanmiddag ook gewoon weer een Lambiek-borrel met veel tekenaars? 🙂

  2. Menno says:

    Ik ook.

  3. Er is iedere vrijdag wel een borrel bij Lambiek. Hoeveel stripmakers daar bij aanwezig zijn, is van tevoren niet te zeggen. Mocht je een hoog aantal stripmakers willen scoren, dan moet je naar een boekpresentatie gaan. Maar dat hoef ik jou als voormalig stripjournalist toch niet uit te leggen, Jeroen? 🙂