Categorieën
Strips

Van Straaten, Van den Boogaard, Windig en anderen signeren in Selexyz Scheltema

Aanstaande zondag 19 december zijn er enkele kopstukken uit de Nederlandse stripwereld te bewonderen bij Selexyz Scheltema in Amsterdam.

Vanaf 15 uur signeren daar: Peter van Straaten, Theo van den Boogaard & Wim T. Schippers (van o.a. Sjef van Oekel), Peter de Wit (van o.a. Sigmund en S!ngle), Rene Windig (van Heinz), Michiel van de Pol (Cartoon Diarree en Terug naar Johan) en Sam Peeters (Lamelos en In de schaduw van mijn lul) signeren hun stripboeken komende zondag bij Selexyz Scheltema in Amsterdam.

Wat mij betreft een goede reden om het winterweer te trotseren en een bezoekje te brengen aan de boekwinkel op het Koningsplein.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Van Straaten, Van den Boogaard, Windig en anderen signeren in Selexyz Scheltema”

Er is iedere vrijdag wel een borrel bij Lambiek. Hoeveel stripmakers daar bij aanwezig zijn, is van tevoren niet te zeggen. Mocht je een hoog aantal stripmakers willen scoren, dan moet je naar een boekpresentatie gaan. Maar dat hoef ik jou als voormalig stripjournalist toch niet uit te leggen, Jeroen? 🙂

Reacties zijn gesloten.