Categorie├źn
Fotoblog

Cruising in Delft

Daily Webhead: Cruising in Delft from Mike's Webs on Vimeo.Delft, Sunday 12:00 pm
When we were in Delft, we went for a tour of the canals. A bit silly and clich├ę, but then again, you learn some nice stuff about the history of the place.

By the way, this will be the last blog-post about my trip to Delft. From tomorrow, it will be Daily Webhead as usual.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

2 reacties op “Cruising in Delft”

dat is precies wat ik vaak voel als ik in delft ben. het heeft een mix van heel oud en vroeger (het zit gewoon in de stenen) en nu. maar soms kan ik een soort van deja vu achtig gevoel ervan krijgen. kan het moeilijk uitleggen …

mooie muziek ook trouwens. beetje amelie.

@Karin r.: Thanx. Vond het ook wel bijzonder om zo door de grachten te varen. Heb jij je ooit laten verleiden tot een boottochtje?

De muziek is overigens van de film Wonder Boys. Bij Vimeo doen ze niet zo moeilijk over originele soundtracks in tegenstelling tot Youtube waar ze meteen de audio van je video weghalen.

Reacties zijn gesloten.