Categorieën
Fotoblog

Cowboy boots in the summer

Oud-West, 1:30 pm
Don’t you think it’s too hot to walk in cowboy boots?

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

10 reacties op “Cowboy boots in the summer”

@Karin: Die lijken me helemaal heet. Grappig dat design van kleding en wat in de mode is, zelden iets heeft te maken met zorgen dat het comfortabel is voor de drager.

Begin augustus is hier in de stad een country festival, moet je eens zien wie er dan allemaal laarzen draagt (en cowboyhoeden natuurlijk), ook al is het 40 graden. De muziek is prutje (op een hele enkele uitzondering na) maar het is leuk om er rond te lopen. Gelaarsd natuurlijk.

oh je moet hier in utrecht eens komen als er 'summer darkness' is. zo'n gothicfestival. die mensen weten niet wat 'luchtig en zomers' is. bij 40 graden nog in het zwarte lakleer…

@Michael Minneboo: oh, maar uggly's zitten errug comfortabel! daarom heb ik ze ook! maar in de zomer draag ik flipflops. #erzijngrenzen

@Karin r.: Aha. Ach ja, ik heb ook geen verstand van mode en kleding. Alleen wat ik zelf lekker vind zitten. Maar nu lijken die uggs me inderdaad erg warm aan de voeten.

Reacties zijn gesloten.