Categorieën
Mike's notities

Breinkoekje: Balkenende in Vancouver

Wanneer
zakt
hij
nu
eens
politiek
door
het ijs?

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

12 reacties op “Breinkoekje: Balkenende in Vancouver”

Ja inderdaad! Waneer zak die man volledig door het ijs, echt ongelovelijk. Het land in crisis en hij lekker fietsen bij de winterspelen, man man man! Is dit onze man!?

@Jeroen Mirck: Volgens mij zijn ze er al mee bezig sinds hij voor de eerste keer MP werd. Wanneer was dat? 2001? Zitten we dus al 9 jaar met die kneus opgescheept. Ik weet dat politieke besluitvorming traag, is maar zo traag… 🙂

Niemand wil het kabinet laten vallen voor de gemeenteraadsverkiezingen, omdat die dan he-le-maal over landelijke issues gaan. Vanaf 3 maart is het een kwestie van aftellen, vermoed ik. Uruzgan, AOW, bezuinigingen… genoeg aanleidingen voor het kabinet om te vallen.

@Jeroen Mirck: Ik deel je optimisme in deze niet. Kabinetten Balkenende lijken overal mee weg te komen hoeveel aanleidingen er voor een crisis ook mogen zijn.

Het is eigenlijk heel raar dat een MP van een gevallen kabinet de volgende keer gewoon weer MP kan worden. Falend leiderschap wordt niet gestraft in de bananenrepubliek die Nederland heet.

Dit kabinet valt niet! Daar zorgen ze zelf wel voor. Ze draaien net zolang de nodige sherryflips op scheve schaatsen tot het weer recht is.
Dit zijn geen draaikonten, dit zijn pirouettenkunstemakers.
Met Harry Snotter op botjes!!!

Reacties zijn gesloten.