Categorieën
Fotoblog

Foto: Glimlach van sneeuw
Vondelpark, Amsterdam.
Donderdag 7 januari 2010

Iemand had de bomen in het Vondelpark opgevrolijkt met brede sneeuw glimlachen op de stammen. Een beeld waar ik vrolijk van werd dus ik dacht: ik deel het even met de wereld.Lees ook:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

8 reacties op “Foto: Glimlach van sneeuw”

In die onderste foto herken ik toch ook wel iets van een 'evil smile'. Mocht je vannacht wakker schrikken van een luid "moehahahahaaa!" uit de richting van het Vondelpark, ik heb je gewaarschuwd…

Mocht er dit weekend weer sneeuw vallen, dan maak ik mijn volgende sneeuwpop ook op deze manier. Veel minder werk en minder kwetsbaar voor jochies die het leuk vinden sneeuwpoppen in elkaar te beuken.

oooooooh hoe cute! idd veel makkelijker om zo een sneeuwpop te maken…moet eerlijk zeggen dat ik wel weer klaar ben met dit weer. laat de lente maar komen!

@Peter de Kock: Sneeuwpoppen bashers. Jammer vind ik dat.

@Elsbeth: Het is wat mij betreft ook een graad of twintig te koud. Toch vond ik het wel weer fijn om zo even door het Vondelpark door de sneeuw te banjeren van de week.

@Mennomail + Karin: 😉
Karin: doe jij de volgende episode? 🙂

Reacties zijn gesloten.