Stripveiling tegen malaria

Op 19 december, om 14.00 uur vindt er in het Nederlands Stripmuseum in Groningen een Stripveiling plaats waarvan de opbrengst naar de 3FM Serious Request-actie zal gaan.Het betreft hier een brede veiling met werk aangeboden door diverse Nederlandse Stripmakers en Stripuitgeverijen. Er zitten ‘grote’ werken tussen die een leuk bedrag op moeten kunnen leveren, maar er zitten genoeg ‘kleinere’ stukken bij, zodat je ook voor een tientje (of twee) het Rode Kruis kan steunen en met een leuk gesigneerd boekje of tekeningetje naar huis mag gaan. Kom gezellig langs (en bieden natuurlijk) in het Stripmuseum. Kan je dat ook meteen even bezoeken..Cartoonist Hallie Lama is de initiatiefnemer van de veiling. Zie voor meer informatie het blog van de veiling.

Tags: , , ,

Comments are closed.