Categorie├źn
Fotoblog

Leeg fotoalbum

Ik plak al jaren geen foto’s meer in. Dat komt natuurlijk doordat ik tegenwoordig alles digitaal schiet. Toch was het vroeger ook een klusje dat vaak bleef liggen.
Zo moet ik bijvoorbeeld nog steeds mijn foto’s van mijn verblijf in Amerika (1995-1996) inplakken. That’s never gonna happen.Toch maak ik bergen foto’s. Veel meer dan voorheen, maar dan vooral met mijn telefoontje en meestal voor een blogpost. De map met fotobestanden puilt aardig uit, want ik gooi zelden iets weg. Soms is het ook wel fijn om door de map te bladeren: het brengt herinneringen terug van vergeten momenten. Dat geldt ook voor de minder geslaagde foto’s, hoewel ik van de week toch eens de tijd nam om mislukkingen uit het virtuele geheugen te wissen. Hieronder een reeks plaatjes die ik in het afgelopen jaar maakte en die ik tijdens het opruimen tegenkwam en wel het bewaren waard vond.Later meer…

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

3 reacties op “Leeg fotoalbum”

Haha, zit ik net dit te plaatsen op Twitter:

Zit ik een mooi fotoboek in elkaar te flansen van NY, kom ik op 82 pagina's = 70 euro! Da's 154 gulden! Voor een fotoboek! Mooi niet dus…!

Ik denk dat ik maar foto's af ga laten drukken en zelf inplak… Duurt wat langer, maar het is een stuk goedkoper.

@Aukje: Da's ook toevallig:). Overigens pittig aan de prijs zo'n fotoboek laten maken. Dat kan vast ergens goedkoper. Tenzij je plakken natuurlijk leuk vindt. (Ik ben er geen fan van.)

Reacties zijn gesloten.