Koffiekunst

Ik heb de vreemde gewoonte om kopjes koffie te fotograferen. Niet ieder kopje dat mijn lippen passeert natuurlijk, dat zou gekkenwerk zijn. Maar wel de kopjes die mooi zijn opgemaakt als ik weer eens op een van mijn favoriete hangplekken zit te drinken.Gelukkig ben ik niet de enige met deze vreemde gewoonte. Op het blog Webdesigner depot staat een post met maar liefst 50 foto’s van kunstige kopjes koffie. Zie hier. Er staan mooie ontwerpen tussen, sommige zijn ware kunststukjes. Al zijn vijftig foto’s wel erg veel, want zoals iedereen weet moet je je cafeïne-intake een beetje in de gaten houden.
Met dank aan Yildiz Celie die me op de blogpost wees via twitter.Meer koffie:

Tags: , , ,

3 Responses to “Koffiekunst”

  1. madbello says:

    Dat is zeker kunstig, alleen jammer dan je het niet in actie ziet 😉

  2. @Madbello: Hmmm, je brengt me op een idee…