Breinkoekje: Music?

Ik
mis
de
‘M’
in
MTV.

Tags: , ,

5 Responses to “Breinkoekje: Music?”

  1. Mennomail says:

    Mis 'm ook in TMF. Maar dat is al jaren zo, hoor. Ben ook al jaren overgestapt op muziekvideo's kijken via het Wereldwijde Internet.

  2. @Mennomail: Da's waar natuurlijk dat MTV al jaren niet meer is wat het ooit geweest is. Een kanaal vol realityshows met in obscure uurtjes wat muziek, maar vanavond mis ik het! TMF deed me nooit echt veel. Als je via YouTube kijkt is daar niets mis mee – behalve de kwaliteit van het geluid dan – maar ik zoek dan meestal gericht. Een uurtje MTV aan leverde vroeger leuke verrassingen op en artiesten/nummers die je nog niet kende.

  3. Mennomail says:

    Klopt. Ik mis het ook hoor. Ben dan ook heel blij met 3VOOR12 TV, met de nieuwste clips (én goeie muziek!): 3VOOR12 TV

  4. @Mennomail: Goeie tip! Moet ik toch wat vaker gaan checken.