Categorie├źn
Media Mike's notities

Breinkoekjes en video: Jackson RIP

Jackson
heeft
eindelijk
Neverland
bereikt.

—-

Weten
ze
zeker
dat
het
niet
een
van
zijn
imitators
is?

—-

MJ
phoned
home.

Zie ook: Fokke & Sukke vandaag en deze prachtige cartoon van Floor de Goede.
en dit artikel op MTV’s Splash Page over MJ’s passie voor strips.

En, ach, laten we dit ludieke moment in de popmuziek nog eens aanhalen: James Brown, Michael Jackson en Prince op een podium.(Met dank aan de nettippies van Zone 5300):

En deze dan nog: het leukste nummer dat Jackson ooit maakte op een toepasselijke manier gebruikt in een film. ‘ABC’ in Clerks II van Kevin Smith:

Voordat we de kern van de zaak uit het oog verliezen, Gijsbert Kamer, de muziekrecensent van de Volkskrant, legt nog een keer uit waarom hij Michael Jackson zo goed vindt:

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

4 reacties op “Breinkoekjes en video: Jackson RIP”

@Karin r. Ja, ik verbaas me er soms nog over dat zowel Prince, Madonna als Michael Jackson allemaal in hetzelfde jaar geboren zijn. De Grote Drie van de jaren tachtig, waarvan alleen Madonna nog de hitlijsten haalt tegenwoordig. Hoewel Jackson binnenkort wel op 1 zal staan met een re-release van het een of ander.

Reacties zijn gesloten.