Video: Ellen ten Damme zingt Ilja Pfeijffer

Ellen ten Damme toert met haar band door de Nederlandse theaters met het programma ‘Durf jij?’. Ze componeerde muziek bij teksten van auteur en poëet Ilja Leonard Pfeijffer. Het is voor het eerst dat Ten Damme zingt in haar moerstaal. Hoe haar dat vergaat en hoe de samenwerking met Pfeijffer verloopt vertellen ze in onderstaande video.

Oplettende kijkers zal opvallen dat ze een klein gedeelte van dit interview al hebben gezien in de registratie van het Weerwoord festival. Voor de liefhebbers van het betere Hollandsche lied en voor de fans van Ellen en Ilja nu dus het hele gesprek. De rest kijkt maar niet.(Ook verschenen op EeuwigWeekend.nl.)
Lees ook:

Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

 • frommel ,

  heb jij potverdikkie zomaar een beetje ellen ten damme voor de camera gehad…..potverdikkie. JALOERS!!!!!!!!!!

  • Michael Minneboo ,

   @Frommel: What I can say: I love my job.

   • Jeroen Mirck ,

    Leuk interview. Die graffiti-muur, is dat de woonkamer van Pfeiffer?

    • Michael Minneboo ,

     @Jeroen Mirck: Thanx! Nee, ha, ha! Dat is een van de kleedkamers van de Melkweg.

     • Jack ,

      • Michael Minneboo ,

       @Jack: Inderdaad. Was ze kennelijk even vergeten.

       • Foto: Ellen ten Damme in volle overgave - Michael Minneboo ,

        […] van Ilja Pfeijffer ten gehore brengt. Ik sprak haar en Pfeijffer hier een tijd geleden over. Zie hier de video van dit […]