Categorieën
Bloggen Strips

Als een feniks uit de as

Berichtte ik laatst nog dat het gedaan was met de website Ziekehond.nl omdat Paul Stellingwerf wel wat beters te doen had dan tweewekelijks een cartoon online te zetten, nu ziet het ernaar uit dat er toch nog leven zit in die oude hond.
Recent verraste Stellingwerf zijn vrienden, vijanden en fans (want ja, die schijnt hij ook te hebben) met een maar liefst twee cartoons. Hopelijk mogen we binnenkort meer verwachten van Ziekehond.

Cartoon: P. Stellingwerf.

Ook op NieuwGehoer.blogspot.com is nieuw leven in de brouwerij. Sinds de stripbeurs in Breda is er een nieuwe hoer bijgekomen, ene Drick. Leuk? Kijk en oordeel zelf. Nu maar hopen dat de andere leden, waarvan de meesten in Breda plechtig beloofden weer wat op papier te zetten, striphoeren naar hun woord zijn. We zullen het gaan zien. (Of niet.)Tot slot is er in de buurt van Nieuw Gehoer nog een nieuwe site bijgekomen. Roos Manintveld, vaste fotograaf van dit zooitje ongeregeld, heeft sinds kort haar eigen weblog waar ze fotowerk exposeert. Zoals deze van Gwen Stefani: Roos maakte ook een fotoreeks van Nieuw Gehoer in Breda. Kijk maar.

Door Michael Minneboo

Michael Minneboo is een freelance journalist gespecialiseerd in popcultuur, fancultuur, strips, film, online media en beeldcultuur. Hij schrijft over onder andere comics, Nederlandse strips & animatie en interviewt makers uit binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij lezingen en adviseert hij particulieren en bedrijven over bloggen.

Één reactie op “Als een feniks uit de as”

Reacties zijn gesloten.